Market Wrap: Bitcoin Hits $13.6K; 500K ETH Options Pile Up voor december

De prijs van Bitcoin wordt bullish als de handelaren in etheropties een half miljoen ETH-opties verzamelen voor de vervaldatum van december.

Bitcoin (BTC, +0,80%) handelend rond $13.519 vanaf 20:00 UTC (4 p.m. ET). Het winnen van 2.6% over de afgelopen 24 uur.
Bitcoin’s 24-uurs bereik: $13.105-$13.649
BTC boven zijn 10-dagen en 50-dagen voortschrijdende gemiddelden, een bullish signaal voor markttechnici.
btcoct29
Bitcoin handel op Bitstamp sinds 27 oktober.

De prijs van bitcoin bewoog zich omhoog Donderdag, die zo hoog gaat zoals $13.649, volgens CoinDesk 20 gegevens, en het regelen rond $13.519 vanaf perstijd.

Lees meer: Bitcoin’s Optiemarkt ziet slechts 6% Kans van $20K voor het einde van het jaar.

Door u aan te melden, ontvangt u e-mails over CoinDesk producten en gaat u akkoord met onze voorwaarden en privacy policy.
Vaak wanneer andere activaklassen, zoals aandelen, uitverkocht zijn, zoals op woensdag, daalt de bitcoin. „Het zou niet de eerste keer zijn dat de prijsactie van Bitcoin Lifestyle in lijn met de traditionele markten valt als er een algemene uitverkoop plaatsvindt“, zegt John Willock, CEO van Tritium. „Maar het is ook heel redelijk dat BTC dit niveau van terugtrekking ervaart.“

Toch ging het op donderdag beter met de aandelen, vooral in de Verenigde Staten.

De Nikkei 225 in Azië eindigde de dag met 0,37% op de zorgen over verdere wereldwijde lockdowns van het coronavirus.
De FTSE 100 in Europa gesloten plat, in de rode 0,02% als de Britse regering wordt geconfronteerd met druk om Frankrijk en Duitsland te volgen en coronavirus beperkingen vast te stellen.
In de Verenigde Staten eindigde de S&P 500 de handelsdag met 1,7%, omdat de positieve economische gegevens en de winstrapporten de index een impuls gaven.
Lees meer: FTX lanceert Bitcoin Pairs voor Top Stocks zoals Amazon, Apple en Tesla

Constantin Kogan, partner bij crypto fundd-of-funds BitBull Capital, ziet geen reden waarom ’s werelds oudste cryptocurrency niet hoger kan gaan op de korte termijn. „Bitcoin is op weg naar $13.800 weerstand en 2019 hoogtepunten van alle tijden“, vertelde Kogan aan CoinDesk. „Het zou $13.800 kunnen breken.“

Als we een blik werpen op de bitcoin-termijnmarkt, is de open belangstelling gestegen, tot een niveau dat we sinds augustus niet meer hebben gezien.

„Wij zijn bijna bij nieuwe hoogtepunten voor open rente voor alle BTC-toekomstigheden – $5.4 miljard op dit ogenblik,“ nam nota van Jason Lau, belangrijkste werkende ambtenaar voor in San Francisco-Gebaseerde cryptocurrencyuitwisseling OKCoin. „Met veel nieuwe posities die worden geopend, suggereert het dat de markt nog steeds bullish is tegen deze prijzen,“ voegde Lau eraan toe.

„Dat gezegd hebbende, er is een aanzienlijke hoeveelheid orderportefeuille ‚vraagt‘ in de $14.000 regio voor bitcoin,“ zei Lau. „Bitcoin zou wekelijks of maandelijks boven dat niveau moeten sluiten om te bevestigen dat het fungeert als ondersteuning.“

Ether opties in december stapelen zich op

De tweede-grootste cryptocurrency door marktkapitalisatie, ether was omhoog Woensdag handel rond $389 en het beklimmen van 1.1% in 24 uren vanaf 20:00 UTC (4:00 p.m. ET).

De hoeveelheid open rente op etheropties voor de vervaldatum van december raakte 500.000 ETH (ETH, -2.18%), met een waarde van $195.500,00 vanaf de perstijd, aangezien de handelaren weddenschappen afsluiten op de dynamiek van het ethernetwerk.

Vishal Shah, een optie-handelaar en oprichter van derivatenbeurs Alpha5, merkte op dat veel weddenschappen op etheropties bearish lijken. „Het lijkt erop dat er een aantal sterke ETH zetten kopen gaan in het einde van het jaar voornamelijk rond het midden van de lage $ 200,“ zei hij. De ,,gegevensaggregator Genesis Volatiliteit toont namelijk stakingen die rond de $200-$280 prijspunten.

„Ik denk dat de mensen om een of andere reden de keerzijde kopen,“ voegde de Sjah eraan toe. „Het gooit zeker water op het verhaal dat Ethereum 2.0 een aanbodschok zou creëren in Ethereum 1.0 als gevolg van de initiële lock-up – misschien is het iets anders, maar het is zeker moeilijk om enige bullish implicaties te verzamelen.“

Andere markten
De digitale middelen op de CoinDesk 20 zijn gemengd, meestal rode donderdag. Opmerkelijke winnaars vanaf 20:00 UTC (16:00 p.m. ET):

etherische klassieker (ETC, -0,44%)
0x (ZRX, -5,49%)
Opmerkelijke verliezers:

orchidee (OXT, -8,26%)
tezos (XTZ, -6,76%)
stellair (XLM, -1,90%)
Lees meer: De grafiek verhoogt $12M in GRT Token Sale; Teases Mainnet Launch

Grondstoffen:

De olie is met 2,8% gedaald. Prijs per vat West-Texas Intermediate ruwe olie: $36,31.
Goud was in de rode 0,34% en op $1.869 vanaf de perstijd.
Treasurys:

De opbrengsten van de Amerikaanse schatkistcertificaten zijn donderdag gestegen. De opbrengsten, die zich in de tegenovergestelde richting als prijs bewegen, waren omhoog het meest op het 10 jaar, springend aan 0.830 en in groene 7.3%.

Veröffentlicht in ETF