Cardano, Ontology, Dash Price Analysis: 26. lokakuuta

Crypto Fear and Greed Index merkitsi 75: n lukemaa lehdistöaikana, kun markkinat valloittivat erittäin ahneita tunteita sen jälkeen, kun Bitcoin puolusti menestyksekkäästi 13 000 dollarin tasoa.

Altcoin-markkinoiden osalta Cardano liikkui laskevalla kanavalla lyhyellä aikavälillä, kun taas pidemmän aikavälin analyysi osoitti, että sillä oli jonkin verran enemmän nousupotentiaalia, ennen kuin se laski kohti tukitasoa 0,095 dollaria. Lisäksi ontologia näytti muodostavan nousevan käänteisen mallin, mutta hinta mitätöi asennuksen. Lopuksi Dash keräsi voittoja ja koki vetäytymisen tuen tason testaamiseksi uudelleen.

Cardano [ADA]

ADA liikkui laskevalla kanavalla (keltainen), kun kryptovaluuttakauppa oli 0,105 dollaria ja tuen taso 0,011 dollaria. Sen hinta voi sulkeutua laskeutuvan kanavan ulkopuolella ja nähdä katkoksen ylösalaisin, ja Cardano on todennäköisesti valmis käyttäytymään tällä tavalla.

Lisäksi volyymi on ollut trendinä pienempi viime päivinä, havainto, joka viittaa siihen, että laskeutuva kanava on vain väliaikainen tappiojakso salausvälineelle. Vaikuttaa todennäköiseltä, että alueella 0,011 dollaria voi käydä kovaa kauppaa ja hinta saattaa nousta jälleen ylöspäin.

Aiheeseen liittyvissä uutisissa Charles Hoskinson käsitteli äskettäin Wikipedian sensurointia Cardanossa. Hän huomautti, että on olemassa „yli 75 Cardanoon liittyvää akateemista paperia“, mikä tekee projektista erittäin „uskottavan“.

Ontologia [ONT]

Laskeutuva kiila (violetti) oli todennäköisesti mitätöity. Tämä nouseva käänteinen malli ei toistunut tässä tapauksessa, ja lisäksi kryptovaluutan hinta laski sen vastuksen alle 0,54 dollariin.

Lisäksi MACD korosti, että salauksen hyödykemarkkinoilla ei ollut laskeutumista laskussa. ONT putosi alle 0,54 dollarin tason ja testasi sen uudelleen, mikä viittaa siihen, että tappiot todennäköisesti ovat.

0,51 dollaria voi olla varottava taso, kun hinta on löytänyt tuen kaavioilta ja kääntänyt tason pois.

Viiva [DASH]

DASH oli etenemässä etelään elokuun alusta lähtien ja pääsi etelään jopa 65 dollaria. Tällä tasolla markkinoiden sonnit pystyivät torjumaan karhuja useita kertoja, ja hinta pysyi 65-70 dollarin välillä kuukauden suurimman osan.

Itse asiassa vasta äskettäin 70 dollarin vastustaso valloitettiin, kun DASH nousi 77,3 dollariin. Lehdistöajankohtana se oli siirtymässä takaisin kohti 70 dollaria ja salaus saattoi testata tukitason ennen kuin lähti taas pohjoiseen.